| |
| Autor |
Zpráva |
|
| Eronia |
Zaslal: po Úno 18, 2008 8:19 pm |
|
|
|
|
Dobrý den všem,
mohl by mi někdo poradit, jak cvičit, abych měla ploché bříško? Cvičit neumím, neznám ani teorii, ani cviky. Jde mi o to, abych si spíše cvičením neublížila. Je mi 22 let a jsem naprosto zdravá a pohyblivá. V současné době chodím jen na squash. Jídlo je moje radost a jediný ústupek, který jsem učinila je ten, že se nepřejídám. Víc ani krok
Nechci mít bříško úplně ploché - ani se mi to moc nelíbí. Ale v současném stavu už to také není zrovna ideální. Tuk se mi hromadí zejména ve spodní oblasti břicha těsně pod pasem - už skoro vypadám jako těhotná. Nejde mi o váhu, jen o vylepšení vzhledu.
Děkuji za případnou odpověď.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
 |
| Roman Statný |
Zaslal: po Úno 25, 2008 3:40 pm |
|
|
|
|
Eronia napsal: Dobrý den všem,
mohl by mi někdo poradit, jak cvičit, abych měla ploché bříško? Cvičit neumím, neznám ani teorii, ani cviky. Jde mi o to, abych si spíše cvičením neublížila. Je mi 22 let a jsem naprosto zdravá a pohyblivá. V současné době chodím jen na squash. Jídlo je moje radost a jediný ústupek, který jsem učinila je ten, že se nepřejídám. Víc ani krok
Nechci mít bříško úplně ploché - ani se mi to moc nelíbí. Ale v současném stavu už to také není zrovna ideální. Tuk se mi hromadí zejména ve spodní oblasti břicha těsně pod pasem - už skoro vypadám jako těhotná.  Nejde mi o váhu, jen o vylepšení vzhledu.
Děkuji za případnou odpověď. 
zdravim,
teorie je popsána docela dobře právě na www.bricho.cz pročtěte si sekci rady a tipy ..jinak ještě bych k tomu doplnil pár detailů.
v podstatě je rozdíl mezi tím odkud se chceme dostat kam. Z Vaší výpovědi vyplývá , rozumný přístup k věci a standardní problém . Spodní břišní tuk je ta část těla ,které se tělo zbavuje až jako poslední tukové zásoby ,tedy je nejhůře odstranitelná ) Nicméně všechno jde když se opravdu chce...
Pro zlepšení vyzáže , snížení Vaší "těhotnosti" vřele doporučuji nakombinovat dvě hlavní části cvičení s kombinací zdravějšího jídelníčku.
takže za A vyberte si několik cviků popsaných na portále www.bricho.cz ,mějte na paměti, že je dobré si vybrat cviky komplexně tedy třeba 3 na přímý břišní sval a 3 na šikmé břišní svaly tak aby zde byl trend cvičit břicho komplexně,
dále si vyberte minimálně jednu další činnost z aerobních oblastí , např. úplně nejlepší je plavání , nebo vhodné je také spinning, tedy kolo , běh,bruslení ,apod... je třeba počítat stím, že spálení tzv. celulitidy chvíli trvá a není to týdenní záležitost ,nicméně pokud si svůj týden lehce přizpůsobíte , začnete se Vaší potřebě přibližovat ,nikoliv oddalovat jako tomu bylo doposud.
bod C je o stravě a spánku , viz opět popsáno na portále v tipech ...
osobně bych se zmínil jen o stravě ,a to jíst opravdu pravidelněji . tedy mnohem častěji a v menších dávkách , .. nosit si sebou náké to jablko, cereální tyčinku ,která hlad zažene ...
vařit hodně je to o vaření na vodě , o zelenině , maso , cereálie ,snižování přísunu tučných věcí a věcí zbytečne chemicky dochucovaných ... např olivový olej , či špetka kvalitního másla stačí narozdíl od tučných salámů apod...
cvičit ,pohybovat se , dobře a střídmě jíst, a hodně pít ,převážne pramenitou vodu bez bublin , v případě aktivního cvičení pak je vhodná i minerální voda ,pro doplnění živin ...
nejlépe nekouřit a pít opravdu jen v omezené míře ,určitě neprospívá pivo )
PŘEJI KRÁSNÉ BŘÍŠKO )  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Anonymní |
Zaslal: st Dub 02, 2008 8:51 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Eronia |
Zaslal: so Dub 12, 2008 10:34 pm |
|
|
|
|
Všem děkuji za poskytnuté rady.
Začala jsem vydatně snídat a večeře téměř vynechávám - s vydatnou snídaní a obědem, kdy si dám třeba jen polévku a rohlík nebo salát, už večer obvykle nemívám hlad. Kdybych to nevyzkoušela, nevěřila bych tomu. Bublikám v pití neholduji, protože mě po sycených nápojích pálí žáha. A má-li člověk takovéhle omezení, tak se to jídlo kontroluje zase o něco lépe a přirozeněji.
Chodím jednou týdně plavat a od příštího týdne konečně přibudei squash, na který nebyl kvůli studiu pár týdnů čas - a že už mi chybí!
Kromě toho - dneska začínám konečně cvičit. Konenčně mám čas se naučit pořádně dýchat a cvičit. Sedy-lehy se zatnutými zuby nějak nejsou ono
Ještě jednou všem děkuji a držte mi palce  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Anonymní |
Zaslal: po Kvě 05, 2008 12:00 pm |
|
|
|
|
Prosím o radu, jaké cviky je možné provádět po operaci břišní kýly ? Manžel (40let) je 4 měsíce po operaci břišní kýly a rád by již začal s formováním bříška. Bohužel, klasický cvik sed - leh byl jednou z příčin vzniku (či zhoršení) kýly a tak by nyní rád začal cvičit "bezpečnější" cviky.
Děkuji za odpověď !
Monika |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Allbi |
Zaslal: so Led 03, 2009 12:52 pm |
|
|
|
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|