Obsah fóra forum.bricho.cz
Autor Zpráva

<  cvičení a Vy  ~  Zformování bříška

Eronia
Zaslal: po Úno 18, 2008 8:19 pm Citovat
Dobrý den všem,

mohl by mi někdo poradit, jak cvičit, abych měla ploché bříško? Cvičit neumím, neznám ani teorii, ani cviky. Jde mi o to, abych si spíše cvičením neublížila. Je mi 22 let a jsem naprosto zdravá a pohyblivá. V současné době chodím jen na squash. Jídlo je moje radost a jediný ústupek, který jsem učinila je ten, že se nepřejídám. Víc ani krok Wink

Nechci mít bříško úplně ploché - ani se mi to moc nelíbí. Ale v současném stavu už to také není zrovna ideální. Tuk se mi hromadí zejména ve spodní oblasti břicha těsně pod pasem - už skoro vypadám jako těhotná. Laughing Nejde mi o váhu, jen o vylepšení vzhledu.

Děkuji za případnou odpověď. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Roman Statný
Zaslal: po Úno 25, 2008 3:40 pm Citovat
Eronia napsal:
Dobrý den všem,

mohl by mi někdo poradit, jak cvičit, abych měla ploché bříško? Cvičit neumím, neznám ani teorii, ani cviky. Jde mi o to, abych si spíše cvičením neublížila. Je mi 22 let a jsem naprosto zdravá a pohyblivá. V současné době chodím jen na squash. Jídlo je moje radost a jediný ústupek, který jsem učinila je ten, že se nepřejídám. Víc ani krok Wink

Nechci mít bříško úplně ploché - ani se mi to moc nelíbí. Ale v současném stavu už to také není zrovna ideální. Tuk se mi hromadí zejména ve spodní oblasti břicha těsně pod pasem - už skoro vypadám jako těhotná. Laughing Nejde mi o váhu, jen o vylepšení vzhledu.

Děkuji za případnou odpověď. Smile

zdravim,
teorie je popsána docela dobře právě na www.bricho.cz pročtěte si sekci rady a tipy ..jinak ještě bych k tomu doplnil pár detailů.

v podstatě je rozdíl mezi tím odkud se chceme dostat kam. Z Vaší výpovědi vyplývá , rozumný přístup k věci a standardní problém . Spodní břišní tuk je ta část těla ,které se tělo zbavuje až jako poslední tukové zásoby ,tedy je nejhůře odstranitelná Smile) Nicméně všechno jde když se opravdu chce...
Pro zlepšení vyzáže , snížení Vaší "těhotnosti" vřele doporučuji nakombinovat dvě hlavní části cvičení s kombinací zdravějšího jídelníčku.

takže za A vyberte si několik cviků popsaných na portále www.bricho.cz ,mějte na paměti, že je dobré si vybrat cviky komplexně tedy třeba 3 na přímý břišní sval a 3 na šikmé břišní svaly tak aby zde byl trend cvičit břicho komplexně,

dále si vyberte minimálně jednu další činnost z aerobních oblastí , např. úplně nejlepší je plavání , nebo vhodné je také spinning, tedy kolo , běh,bruslení ,apod... je třeba počítat stím, že spálení tzv. celulitidy chvíli trvá a není to týdenní záležitost ,nicméně pokud si svůj týden lehce přizpůsobíte , začnete se Vaší potřebě přibližovat ,nikoliv oddalovat jako tomu bylo doposud.

bod C je o stravě a spánku , viz opět popsáno na portále v tipech ...
osobně bych se zmínil jen o stravě ,a to jíst opravdu pravidelněji . tedy mnohem častěji a v menších dávkách , .. nosit si sebou náké to jablko, cereální tyčinku ,která hlad zažene ...

vařit hodně je to o vaření na vodě , o zelenině , maso , cereálie ,snižování přísunu tučných věcí a věcí zbytečne chemicky dochucovaných ... např olivový olej , či špetka kvalitního másla stačí narozdíl od tučných salámů apod...

cvičit ,pohybovat se , dobře a střídmě jíst, a hodně pít ,převážne pramenitou vodu bez bublin , v případě aktivního cvičení pak je vhodná i minerální voda ,pro doplnění živin ... Wink

nejlépe nekouřit a pít opravdu jen v omezené míře ,určitě neprospívá pivo Smile) Rolling Eyes

PŘEJI KRÁSNÉ BŘÍŠKO Smile) Very Happy
Anonymní
Zaslal: st Dub 02, 2008 8:51 pm Citovat
Roman to popsal v podstate do puntiku, dobre ze zminil ze na brise se hubne naposled. Jenom bych dodal ze je dobre cvicit telo jako celek a nesoustredit se jenom na bricho coz mohou doplnkove nahradit zminene aerobni cviceni - nebo fitko http://honza-t.freehostia.com/wordpress/2008/03/08/cviceni-na-bricho/

Paja
Eronia
Zaslal: so Dub 12, 2008 10:34 pm Citovat
Všem děkuji za poskytnuté rady.

Začala jsem vydatně snídat a večeře téměř vynechávám - s vydatnou snídaní a obědem, kdy si dám třeba jen polévku a rohlík nebo salát, už večer obvykle nemívám hlad. Kdybych to nevyzkoušela, nevěřila bych tomu. Bublikám v pití neholduji, protože mě po sycených nápojích pálí žáha. A má-li člověk takovéhle omezení, tak se to jídlo kontroluje zase o něco lépe a přirozeněji. Wink

Chodím jednou týdně plavat a od příštího týdne konečně přibudei squash, na který nebyl kvůli studiu pár týdnů čas - a že už mi chybí! Very Happy

Kromě toho - dneska začínám konečně cvičit. Konenčně mám čas se naučit pořádně dýchat a cvičit. Sedy-lehy se zatnutými zuby nějak nejsou ono Laughing

Ještě jednou všem děkuji a držte mi palce Smile
Anonymní
Zaslal: po Kvě 05, 2008 12:00 pm Citovat
Prosím o radu, jaké cviky je možné provádět po operaci břišní kýly ? Manžel (40let) je 4 měsíce po operaci břišní kýly a rád by již začal s formováním bříška. Bohužel, klasický cvik sed - leh byl jednou z příčin vzniku (či zhoršení) kýly a tak by nyní rád začal cvičit "bezpečnější" cviky.

Děkuji za odpověď !

Monika
Allbi
Zaslal: so Led 03, 2009 12:52 pm Citovat
Anonymní
Zasílám odkaz na cvičební podložky.
http://edoplnky.cz/penove-vyrobky-cvicebni-podlozky-c-155_157.html

Mějte se fajn

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.