| Autor |
Zpráva |
|
| hipi |
Zaslal: st Bře 18, 2009 9:20 am |
|
|
|
Anonymní
|
Ahoj, stejně jako ostatní bych se ráda zbavila podpupeční pneumatiky. Nebudu rozepisovat jak se stravuji, jsem si jistá tím, že jím zdravě a s mírou Přesto jsem skusila přitvrdit a zjistila, že méně jídla neznamená méně tuku v podbřišní oblasti. Moje tělo má prostě takového pamatováka, že bez ohlednu na množství potravy, vše ukládá do pupku (nejdřív mi hubnou nohy a pak zadek, zbytek nic). Jinak jsem hezky štíhlá, jen z profilu přes břicho hrůza ...
Hodně se tady píše o nutnosti aerobního cvičení, pokud chci zhubnout na břiše, tímto směrem míří má otázka....co švihadlo místo běhu?Denně cca 30 minut (už po 20 min ze mne leje jak z konve a popravdě pot je pro mne důkazem toho, že se něco skutečně děje a hlavně švihadlo mě furt baví . No a je zátěž na klouby porovnatelná u švihalda x běhu? Mým cílem je vydržet měsíc_denně_30min švihadlovat Pomůže mi to, alespoň trochu spálit tuky na břiše? Díky moc ..pa |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
 |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|