Obsah fóra forum.bricho.cz
Autor Zpráva

<  cvičení a Vy  ~  Problém

Anonymní
Zaslal: po Čer 02, 2008 10:20 pm Citovat
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak dlouho mam cviky na bricho provadet jestli treba staci pul hodina nebo i dele? Také jsem se chtěla zeptat jestli je mozne, ze kdyz jsem prestala pred dvema lety hrat zavodne stolni tenis ze jsem mohla nabrat 14kg a pritom hraji volejbal, ale jen prilezitostne. Dekuji za odpoved

Karolína

bricho
Zaslal: so Čer 07, 2008 9:58 am Citovat
Site Admin Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 13
cviky na břicho lze provádět tak dlouho než cítíme únavu ...i pulhodina je velmi dobra a mnohdy postaci , pokud cviky provadite pravidelne napr rano nebo vecer...
pokud chcete mit nejen bricho zpevnene ale i zhubnout ,je treba jeste pribrat nejakou aerobni aktivitu , napr v lete plavani ,kolo , rychlochuze s prochazkou ...apod...

co se tyce nabirani ... osobne mam zkusenost ze po dlouholetem treninku pri vynechani pouheho jednoho roku jsem stihl pribrat 14kg ...takze
SPORT a pohyb je opravdu potreba ..a pokud se neceho vzdavame, je dobre si najit nejakou nahradu...Jinak samozrejme muze jit o spoustu jinych faktoru ,od stresu v zamestani ,az po nespravnou vyzivu ,ci zdravotni problemy ...svuj osobni stav je vhodne konzultovat s vasim osobnim lekarem.
Very Happy

kazdopadne vetsina se vzdy da zachranit , je to vzdy jen otazka , kolik jsme toho v zivote ochotni pro to ci ono udelat... nebo naopak zda je to pro nas vubec dulezite ...

Anonymous napsal:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak dlouho mam cviky na bricho provadet jestli treba staci pul hodina nebo i dele? Také jsem se chtěla zeptat jestli je mozne, ze kdyz jsem prestala pred dvema lety hrat zavodne stolni tenis ze jsem mohla nabrat 14kg a pritom hraji volejbal, ale jen prilezitostne. Dekuji za odpoved

Karolína

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.