Obsah fóra forum.bricho.cz
Autor Zpráva

<  odlišné metody  ~  lipoxal extreme a lipoxal direct

knihovnice
Zaslal: út Úno 19, 2008 4:14 am Citovat
Anonymní
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s lipoxal extreme nebo
lipoxal direct ?

Díky za info.

Lenka
Zaslal: so Bře 08, 2008 3:19 am Citovat
knihovnice napsal:
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s lipoxal extreme nebo
lipoxal direct ?

Díky za info.

Ahojky ,tak jsem se taky trochu zajímala o ten LIPOXAL ,takže napíšu co jsem zjistila ,

LIDÉ SE SHODUJÍ V TOMTO :

přípravek EXTREME je opravdu silnější ,více kofejnu ,pro slabé povahy se nedoporučuje a již vůbec ne na lačno ,jinak hrozí malátnost a zle od žaludku , naopak po jídle nebo těsně před jídlem a hodně zapíjet vodou bez bublin je správný postup.
Dále se shodují na tom že levnější varianta DIRECT obsahuje z 95% totožné složení ,navíc v dvojnásobném množství a tedy i účinnosti, proto se DIRECT bere jen polovičním množstvím tedy ne dvě tablety ale jen jedna a vydrží tak dvakrát déle +není po něm tolik negativních ohlasů ,ba naopak.

SEČTENO PODTRŽENO ,koupím radši normální LIPOXAL DIRECT.
extreme patrně taky pomůže, ale kdo není zvyklý na kofein, mohl by mít s intenzivnější a rychlejší odtučňovací kůrou problémy, radši budu trpělivější, ale tak každý podle svého uvážení...

Pro představu přikládám několik názorů co jsem viděla tak nák po netu :

-
Malátnost, motání hlavy doporučuje raději zakoupit za peníze ovoce a zeleninu a projet se na kole a ušetřit peníze...

+
negativni zkušenost s Bioaktivní C.L.A.Booster , naopak LIPOXAL POMOHL, nicméně současně i cvičí ,omezila jídelníček a sportuje a při chuti něčeho na zub doporučuje udělat zelený čaj..

-
motání hlavy na lačno...

+
pozitivní ohlas v kombinaci se cvičením...

+
Musím uznat, že na mě to funguje. Přestala jsem mít takovou tu "žravou" kolem večera a na sladké nemám ani pomyšlení. Celkově toho sním opravdu méně než normálně. Koupila jsem si lipoxal extreme 120 tablet s tím, že to mám na 2 měsíce (již dříve jsem měla lipoxal direct) ale extreme je fakt extrem, protože těch 120 tablet je jen na měsíc, místo 2 tablet denně (ráno a večer) se berou hnedka dvě najednou. Takže jsem vyplácla 860,- Kč na 1 měsíc. Příště si koupím asi jen ten direct.

+
cítí se lépe již po 14 dnech, chut na sladke zmizela,jiz se ale neprejida... ma velkou zizen při lipoxalu vice pije vodu bez bublin..chce koupit pristi mesic další baleni... doporucuje brat tesne před jidlem ,nikoliv delsi dobu na lacno = spatne od zaludku...

+
má více energie ,zhubla 4kg /měsíc

+
Ahoj holky,jděte do toho ,já ho beru už 14 dní nevážím se,ale už mam dole 2cm přes stehna,zadek a pas a skoro cm přes ruce,chut na jídlo je menší ,ale sladké si někdy dám a jím úplně normálně ,jen v menších porcích.jo a trochu cvičím ,ale nepřehánim to. Je pravda ,že na lačnej žaludek mi moc nesedí,ale po jídle je mi fajn.

+
Ahojte! Musím říct, že určitě zabírá..už mám v sobě 4 a půl pláta a kalhoty na mě visí..a to necvičím jelikož se k tomu neumím donutit...jen míň jím a nemám chut na sladké...jediná vada pro mě ze začátku byla, že se mi z toho šíleně motala hlava...myslela jsem, že sebou v práci po obědě seknu...ale asi to bude tím, že vůbec nepiji kávu a těhle tabletkách je hodně kofeinu...určitě doporučuju...

+
3týdny= 3kg dole

-
po dvou platech EXTREME na váze ani objemu žádné změny, chut k jídlu stejná+ nevolnosti 2x,
nicméně uvádí pozitivní ohlas na DIRECT ,kde shodila ne na váze ale na objemu ,ověřila si to na šatech...

+
Mám skvělé zkušenosti s Lipoxalem v modrobílé krabičce.( ne extrem) Za 1 r. co jsem ho brala jsem s určitým omezením stravy,zhubla 15kg. Omezení nebylo nijak drastické, ve skutečnosti jsem na jídlo nemela vůbec chut. Ted jsem začala brát L.extereme a moc ho nedoporučuju lidem, co mají např. problémy s tlakem, nebo jsou vůbec, co se týká zažívání slabší povahy. Podle mě je příliž předimenzovám kofeinem, quaranou a podobnýma látkama, co mají zvýšit aktivitu, navíc dávkování 4tbl.denně!!! znamenají, že velké balení je dávka na 1 měsíc. Na to vás v žádné lékarně neupozorní. Doporučuji normální Lipoxal, brát 2x 1 tbl. vždy po větším jídle( snídaně, obed), pokud málo snídáte, pak není problém po obědě a večeři. Nikdy se mě nestalo, že bych po něm nespala, ale to je individuální.

+
za měsíc 3cm přes boky dole...

-
již nikdy znovu ...malátnost , zle od žaludku , neshodila nic. Autorka neuvádí jak dlouho to případně brala...zda vícekrát jak jednou apod...

Zaslal: pá Bře 14, 2008 6:37 pm Citovat
zdravim chci se zeptat lipoxal je jen pro zeny nebo i pro kluky ?Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bricho
Zaslal: út Bře 18, 2008 11:34 am Citovat
Site Admin Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 13
idea napsal:
zdravim chci se zeptat lipoxal je jen pro zeny nebo i pro kluky ?Smile

Přípravek byl vyvinut na bázi hubnutí v oblastech jako je bříško, hýždě, boky, stehna a paže ,tedy primárně je zaměřen na ženy ,které s těmito partiemi mají problémy, nicméně osobně si myslím, že vzhledem k pointě na které je mechanismus založen

( jednou ze základních složek, které pravidelně pomáhají jest extrakt zeleného čaje , lipoxal obsahuje přes 1300mg tohoto extraktu.. Cituji: "Klinické studie potvrdily, že pokud má být extrakt zeleného čaje opravdu účinný, musí produkt obsahovat 1.200 mg extraktu" toto uvádí výrobce)

zda by měl mít nějaký ten effekt je otázka, proto zbývá leda otestovat ...

viz tady : lipoxal

Naposledy upravil bricho dne čt Čer 05, 2008 12:12 am, celkově upraveno 2 krát.

Zaslal: po Bře 24, 2008 2:02 pm Citovat
Pripravky na hubnuti jsou koniny, dobre funguji pouze ty nelegalni.
Z legalnich vam dokazi nektere pouze trochu pomoct, ale zapomente na kyla dolu..
Viz http://honza-t.freehostia.com/wordpress/2008/01/01/chyby-v-diete-zen/

Paja H.
Verča
Zaslal: st Dub 15, 2009 6:26 pm Citovat
Anonymní
Ahoj holky, mám dotaz, když mi pomůže lipoxal zhubnou nezmenší se mi i moje prsa?Mám 4 a nechci o ně přijít. Děkuji
Anonymní
Zaslal: ne Dub 26, 2009 5:39 pm Citovat
Anonymous napsal:
Pripravky na hubnuti jsou koniny, dobre funguji pouze ty nelegalni.
Z legalnich vam dokazi nektere pouze trochu pomoct, ale zapomente na kyla dolu..
Viz http://honza-t.freehostia.com/wordpress/2008/01/01/chyby-v-diete-zen/

Paja H.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.