Obsah fóra forum.bricho.cz
Autor Zpráva

<  cvičení a Vy  ~  konkretne, prosim!

clara
Zaslal: st Říj 22, 2008 7:47 pm Citovat
vazim 65 kg, necitim se dobre, potrebuju zpevnit a natrvalo shodit tech 5 ''zenskych'' kilo co mam kolem pasu, na stehnech a zadku, chutna mi zdrave jidlo (5krat denne? v kolik presne?) a mam rada pohyb - vase cviky 1-2krat denne plus 2-3krat tydne pulhodinovy beh? je to spravna cesta?
predem moc diky za jakoukoli odpoved, clara
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

RE
Zaslal: út Lis 18, 2008 1:23 pm Citovat
Anonymní
Ahoj Claro,
pokud Vám to nevadí , přidávejte postupně více pohybu ,tedy půlhodinový běh je fajn ,navíc pokud zvládnete více bude to jedině dobře ...

standardně se má zato, že pokud aktivně cvičíte alespoň 1hodinu denně ,je možné pozorovat na sobě výsledky již po 3měs.

a co se týče jídla , projděte si diskuzi ,nicméně doporučoval bych dopoledne nějakou tu snídani, já osobně příliš nesnídám spíše mi stačí mrkvová šťáva a semtam nějaké to pečivo s kuřecí šunkou a špetkou másla.
hlavní je kvalitní přísun tekutin a nezapomeňte nejíst příliš na noc , raději si dejte večeři o něco dříve , např. pokud půjdu spát v 22h ,povečeřím např. před sedmou avšak ,pokud mám opravdu hlad , nepřemáhat se ho potlačovat ,lépe si něco jednoduchého zakousnout...např. banán ,mrkev,jablko ,chleba s šunkou a rajče a pod...
jde o to se nikterak netrýznit.

Pokud mám hlad po aktivním sportování ,tréninku , je vhodné chvíli ještě počkat až např. po hodině se najíst...
člověk nejvíce spaluje při a po tréninku ...

Přeju neustávající sílu v boji za kvalitnější postavu ..
ps: nesledujte váhu, ale když už tak své tělo a rozhodně ne v začátcích ...tam je třeba se soustředit na činy...

clara napsal:
vazim 65 kg, necitim se dobre, potrebuju zpevnit a natrvalo shodit tech 5 ''zenskych'' kilo co mam kolem pasu, na stehnech a zadku, chutna mi zdrave jidlo (5krat denne? v kolik presne?) a mam rada pohyb - vase cviky 1-2krat denne plus 2-3krat tydne pulhodinovy beh? je to spravna cesta?
predem moc diky za jakoukoli odpoved, clara

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.