| Autor |
Zpráva |
|
| Anonymní |
Zaslal: út Čer 10, 2008 11:33 pm |
|
|
|
|
| Dobrý den chtěla jsem se zeptat. Našla jsem na internetu že jídlo můžu nahradit koktejlama třeba místo snídaně a večeře. Docela mě to upoutalo a chtěla jsem se zeptat jestli mi to pomůže rychleji zhubnout, ikdyž bych přitom jen posilovala břicho. Předem děkuji za odpověď |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
 |
| bricho |
Zaslal: po Črc 21, 2008 11:26 am |
|
|
Site Admin
|
Anonymous napsal: Dobrý den chtěla jsem se zeptat. Našla jsem na internetu že jídlo můžu nahradit koktejlama třeba místo snídaně a večeře. Docela mě to upoutalo a chtěla jsem se zeptat jestli mi to pomůže rychleji zhubnout, ikdyž bych přitom jen posilovala břicho. Předem děkuji za odpověď
nevim co za koktejly mate na mysli ale obecne se da rict ze pravidelne dlouhodobe piti nahrazek prirodniho jidla neni zajiste nic zdraveho.
Pokud nekdy nestiham a udelam si koktejl , protejnovy napoj ci sacharidovy napoj , usetri to cas a zasyti vas to jako bezne jidlo , navic obsahuje spoustu aminokyselin a pro upravu tela vhodnych doplnku ktere vam k lepsim tvarum nejspise pomohou ,ale je to porad za cenu toho ze obsahuji take tu a tam par chemickych pridavku ktere vase telo rozhodne mit rado nebude ...
viz pojem guarova guma a tak dale .. ovsem era tzv. Ecek uz je dost znama ..
navic pokud byste pila misto jidla jen koktejly , mnoho lidi si pak stezuje na ridkou stolici a nekdy i prujem ,tak opatrne ...
Jak se rika obcas moc neuskodi nic, ale nic se nema ani prehanet..
pokud nahradite koktejlem napr jedno jidlo ze tri denne pak se asi tak moc nedeje , koktejl ma formu doplnku stravy ... pokud ale koktejl bude vse co pozrete , pak to neni dlouhodobe vhodne ...chapu napr kdyz jeden den v tydnu proste to jinak nejde. ..i kdyz nejaky ten banan nebo mrkev clovek muze mit s sebou stejne snadno jako koktejl v kabelce )
a pokud jste mela na mysli koktejl hubnouci , ala reklamni koktejly na hubnuti ,pak vezte ze tyhle jsou jen jina forma podavani prostredku na hubnuti stejne jako tabletky ...proste porad je to jen chemie ...
otazkou je zda nam to vadi ci ne ... |
_________________ S pozdravem bricho.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|