Obsah fóra forum.bricho.cz
Autor Zpráva

<  cvičení a děti  ~  dotaz ke cvičení

Petřík
Zaslal: pá Led 04, 2008 11:59 am Citovat
AHoj ,
mám dotaz na nákého trenéra ,
ve škole máme tělocvičnu a je tam koutek s posilovnou ,
ve třídě se mi smějou že jsem prej houžvička ,tak jsem se chtěl zeptat ,protože bych chtěl začít posilovat , bude mi patnáct, ale doma o tom nechtějí slyšet,
mamka se bojí ,že se mi něco stane ...
já ale chci , holky ze třídy stejně koukaj jen na Honzu protože machruje,
štve mi jak si z ostatních utahuje že je nejsilnější!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

bricho
Zaslal: pá Led 04, 2008 12:16 pm Citovat
Site Admin Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 13
Petřík napsal:
AHoj ,
mám dotaz na nákého trenéra ,
ve škole máme tělocvičnu a je tam koutek s posilovnou ,
ve třídě se mi smějou že jsem prej houžvička ,tak jsem se chtěl zeptat ,protože bych chtěl začít posilovat , bude mi patnáct, ale doma o tom nechtějí slyšet,
mamka se bojí ,že se mi něco stane ...
já ale chci , holky ze třídy stejně koukaj jen na Honzu protože machruje,
štve mi jak si z ostatních utahuje že je nejsilnější!

Milý Petře ,
to že se ti někdo směje si nesmíš brát moc vážně, patrně ten člověk sám zamoc rozumem nestojí , bohužel léta praxe napovídají , že většinou hlavně v mladém věku mladé slečny koukájí po kráse a pořádných svalech u kluků ,takže chápeme, že ti ten Honza asi pekně leží v žaludku...

Cvičit není nic špatného , jistě bys měl zkusit s rodiči promluvit , zkusit jim argumentovat tím , že cvičení či posilování je mnohem méně nebezpečné než nějaké zármutky ,drogy ,cigarety, alkohol a tak vůbec... Navíc cvičení posiluje nejen fyzickou zdatnost a zdraví organismu ale i podpoří tvou sebejistotu...

Naopak však tě ale musím upozornit, že opravdové posilování se závažím , není pro děti ve vývinu příliš vhodné , z praxe se uvádí cca věk kolem 17let ,kdy už je tělo schopno do toho pořádně jít... do té doby ti doporučuji cvičit spíše cviky na techniku než sílu ...jako jsou právě cviky na břicho ,
nebot určitě ne každá holka chce, aby měl její kluk velky sval na ruce ,ale určitě se jí bude líbit tvé ploché břicho navíc když si ho dokažeš prorýsovat.
A k tomu ti cviky na břicho z portálu břicho.cz dobře pomůžou ...

Zaslal: ne Dub 13, 2008 8:18 pm Citovat
Ahoj Petře.

Na ostatní se vykašli. Nejlepí je dělat něco kvůli sobě a ne kvůli ostatním. Kromě toho - jako je spousta chlapů a kluků, kterým se líbí baculky nebo jenom víc oplácaný ženský, tak jsou i holky, kterým se líbí zásadně hubený kluci a chlapi. Já můj přítel jsme takový páreček - on je hubenej a já oplácaná.
Cvič, ale jen kvůli sobě a nechtěj být namachrovanej bezmozkáč - na to totiž holky neberou vůbec Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.