| |
| Autor |
Zpráva |
< cvičení a Vy ~ cvičím nepravidelně a.. |
| Lenka |
Zaslal: čt Led 03, 2008 2:47 pm |
|
|
|
|
Dobrý Den,
chtěla bych se optat někoho , zda má cenu cvičit i nepravidelně..
Lóni na Vánoce jsem si koupila ten rotoped a vydeželo mi to asi 2 mesíce,
pak jsem už neměla chuť to pořád tahat z kumbálu jen na pár minut ,na víc nezbyl pak už nák moc čas ...
Letos jsem si říkala, že je na čase něco se sebou udělat a narazila jsem na ty cviky na břicho tady, tak jsem se rozhodla to par týdnů vyzkoušet , akorád se bojím ,aby to nedopadlo jako lóni... |
_________________ ahojky Lenka |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
 |
| Roman Statný |
Zaslal: čt Led 03, 2008 7:48 pm |
|
|
|
|
Lenka napsal: Dobrý Den,
chtěla bych se optat někoho , zda má cenu cvičit i nepravidelně..
Lóni na Vánoce jsem si koupila ten rotoped a vydeželo mi to asi 2 mesíce,
pak jsem už neměla chuť to pořád tahat z kumbálu jen na pár minut ,na víc nezbyl pak už nák moc čas ...
Letos jsem si říkala, že je na čase něco se sebou udělat a narazila jsem na ty cviky na břicho tady, tak jsem se rozhodla to par týdnů vyzkoušet , akorád se bojím ,aby to nedopadlo jako lóni...
no rotoped muze byt dobry ,ale stejne jako cokoliv ,je treba ho delat pravidelne , a pokud nemohu zrovna v ten ktery den to mam v planu , je treba proste jindy ...
nicméně i nepravidelné cvičení má význam , logicky je to lepší než necvičit vůbec , akorád pak nečekejte velké zázraky a je třeba si dávat při cvičení větší pozor...
cviky na bricho jsou urcity izolovany typ cviceni , narozdil od toho rotoped je zase vhodny na trochu jiny typ svalstva , nicmene zrovna cviky na bricho jsou dost komplexni typ cviceni ktery by mel zabirat cca jednu tretinu vsech cviceni ,takze nejsou rozhodne nevyznamne , urcite neuskodi ...
 |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|