Obsah fóra forum.bricho.cz
Autor Zpráva

<  cvičení a Vy  ~  cvičím nepravidelně a..

Lenka
Zaslal: čt Led 03, 2008 2:47 pm Citovat
Dobrý Den,

chtěla bych se optat někoho , zda má cenu cvičit i nepravidelně..
Lóni na Vánoce jsem si koupila ten rotoped a vydeželo mi to asi 2 mesíce,
pak jsem už neměla chuť to pořád tahat z kumbálu jen na pár minut ,na víc nezbyl pak už nák moc čas ...
Letos jsem si říkala, že je na čase něco se sebou udělat a narazila jsem na ty cviky na břicho tady, tak jsem se rozhodla to par týdnů vyzkoušet , akorád se bojím ,aby to nedopadlo jako lóni...

Roman Statný
Zaslal: čt Led 03, 2008 7:48 pm Citovat
Lenka napsal:
Dobrý Den,

chtěla bych se optat někoho , zda má cenu cvičit i nepravidelně..
Lóni na Vánoce jsem si koupila ten rotoped a vydeželo mi to asi 2 mesíce,
pak jsem už neměla chuť to pořád tahat z kumbálu jen na pár minut ,na víc nezbyl pak už nák moc čas ...
Letos jsem si říkala, že je na čase něco se sebou udělat a narazila jsem na ty cviky na břicho tady, tak jsem se rozhodla to par týdnů vyzkoušet , akorád se bojím ,aby to nedopadlo jako lóni...

no rotoped muze byt dobry ,ale stejne jako cokoliv ,je treba ho delat pravidelne , a pokud nemohu zrovna v ten ktery den to mam v planu , je treba proste jindy ...
nicméně i nepravidelné cvičení má význam , logicky je to lepší než necvičit vůbec , akorád pak nečekejte velké zázraky a je třeba si dávat při cvičení větší pozor...
cviky na bricho jsou urcity izolovany typ cviceni , narozdil od toho rotoped je zase vhodny na trochu jiny typ svalstva , nicmene zrovna cviky na bricho jsou dost komplexni typ cviceni ktery by mel zabirat cca jednu tretinu vsech cviceni ,takze nejsou rozhodne nevyznamne , urcite neuskodi ...
Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.