| |
| Autor |
Zpráva |
|
| ladyda |
Zaslal: út Srp 26, 2008 9:06 pm |
|
|
|
|
| dobry den, je mi 21 let, mam 55 kg a merim 175 cm, coz je myslim vcelku dobre, ale na to, ze chodim 3 x tydne do aerobicu, cvicim jogu a na veceri tocim mrkev, rajce, kousek syra a dalsi podobne ingredience, se porad nedostavuje vytouzeny efekt v podobe bricha, ktere by se podobalo treba tomu ktere vlastni keira knigthley. porad je tam takovy maly spicek:) je mozne, ze je chyba ve strave? jsem totiz vegetarianka, takze na obed vetsinou mivam kuskus, cizrnu, ryzi se zeleninou,tofu apod., na snidani jogurt s musli. je to moc cukru najednou??jak bych mohla podle vas vylepsit svuj cvicenbni plan, abych se pristi leto mohla v plavkach pysnit kostickami?predem dekuji za odpoved |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
 |
| bricho |
Zaslal: čt Zář 04, 2008 3:35 am |
|
|
Site Admin
|
ladyda napsal: dobry den, je mi 21 let, mam 55 kg a merim 175 cm, coz je myslim vcelku dobre, ale na to, ze chodim 3 x tydne do aerobicu, cvicim jogu a na veceri tocim mrkev, rajce, kousek syra a dalsi podobne ingredience, se porad nedostavuje vytouzeny efekt v podobe bricha, ktere by se podobalo treba tomu ktere vlastni keira knigthley. porad je tam takovy maly spicek:) je mozne, ze je chyba ve strave? jsem totiz vegetarianka, takze na obed vetsinou mivam kuskus, cizrnu, ryzi se zeleninou,tofu apod., na snidani jogurt s musli. je to moc cukru najednou??jak bych mohla podle vas vylepsit svuj cvicenbni plan, abych se pristi leto mohla v plavkach pysnit kostickami?predem dekuji za odpoved
Milá ladydo
dle vašeho stručného výčtu se zdá být vše v pořádku a rozhodně nemohu potvrdit , že by byla chyba v příliš cukru , ba naopak ,spíše bych vám nejraději doporučil tu a tam kus bílého masa ,tedy navic protein . který je pro tvorbu kteréhokoliv svalstva stejně tak i kostiček na břiše , potřebou , nicméné pokud jste přesvědčená vegetariánka , pak musíte protein ,tedy bílkoviny hledat v jiné formě , jako například soja a pod... navíc krom proteinu by bylo rozhodně vhodné tvorbu pěkného bříška podpořit krom jogy a fitnessu přímo několika cviky z našeho portálu bricho.cz , které vám ve vašem usilí jistě taktéž pomohou. (Je jich tam pres 3 desitky )
problém poslední řasy, břišního tuku je u vás patrně v memory efektu doby stravování ... uvedla jste vcelku neškodné ,tělu přínosné ingredience ,avšak dobré je taktéž si uvědomit ,kdy je vhodné se stravovat. rozhodně ne v noci . na večer nebo nepravidelně . ...dá se s nadsázkou řící ,že čím častěji se budete stravovat ,tím více si tělo zvykne ,nebude mít potřebu si živiny ukládát do zásoby v břišku... nicméně kvalitní trénink přímo břišních svalů ve vašem případě budě zajistě účelným .Pevně veřím že s dostatkem času i dostatečným řešením ...
Přesto však si uvědomte prosím, že břišní svalstvo je potřeba především zpevnit, ne odstranit ,ale premenit na svalstvo ...
jako malickosti ktere pomahaji muzete zkusit i nektere vitaminove doplnky jako lecitin ci primo nejake tablety podporujici redukci tukuu...
ovsem jen v kombinaci s cvicenim ...
stejne tak existuje spousta drobnosti ktere mohou brisni tuk zapricinovat ...od sladkych dortiku .pres piti piva az po spani na ostro tedy se studenymi zady ) apod ...
kazdopadne vas mohu ubezpecit ze i keira knigthley je jen obycejna zena ktera resi podobne veci a z padesati procent ji pomahaji osobni treneri , schopnost koupit si za sve vydelane penize drahe nizkotucne dietni kvalitni potraviny a pak ji asi dost pomaha vira v to ze ji jeji postava prinese tucny zisk v pristim filmu do ktereho ji diky jejimu vzhledu treba obsadi ..tudis se dre vice nez je bezne ... takze si toho v zivote dost odpusti aniz by se mela tak dobre ....polovina film star navic berou radu vitaminovych a podpurnych preparatu na hubnuti ktere samozrejme docasne pomohou urychlit proces ale z pohledu par desitek let urychlujou i opotrebovani lidskeho tela obecne ...jiste netreba snad rozeopisovat podrobneji co to znamena ....a v neposledni rade, polovina fotek a filmovych zaberu ktere se k vam od vasich vysnenych oblibenkyn dostanou jsou FAKE ,tedy tak trochu falzifikaty . ..nebot v nasi moderni dobe se ma za trend ze se nepripousti nedokonalost a tudis se retusuje kde co , mam stim neprime osobni zkusenosti neb moje ex pritelkyne Kata se timto retusovanim modelek do casopisu zivila na profesionalni bazi a to byste mi urcite neverila kolik zen ktere obdivujete ve skutecnosti tak dokonale nevypadaji. Mel jsem moznost shlednout nekolik desite original fotografii modelky a naslednych uprav abych vedel jak snadne je udelat z osla afroditu ///vlastne patrne vypadaji naprosto prirozene treba vy , jen se jim na fotce ci zaberu tu a tam neco upravi ,vyretusuje a pod... a lide pak veri ze vypadaji jeste lepe ...
tim samozrejme nechci shazovat fakt ze existuje opravdu spousta lidi kteri maji opravdu k dokonalosti mnohem blize nez napriklad vy nebo ja dohromady ale chtel jsem vas tim jen povzbudit ze nadeje umira posledni ..i kdyz ma k tomu nekdo snazssi geny ...a nekdo to bud vzda a nebo to proste cely zivot poctive oddre...
S pranim pekneho dne za team serveru Bricho.cz
MaTrek |
_________________ S pozdravem bricho.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
| Milan |
Zaslal: pá Úno 27, 2009 9:07 am |
|
|
|
Anonymní
|
Zdravím,
osobně si myslím že právě nízkotučné a všelijaké "light" potraviny jsou PŘÍČINOU nabírání bříška... Připadá vám to jako blbost ? Pokusím se to vysvětlit: Podívejte se někdy třeba na fotku z novin, kde jsou hladovějící někde z východní Afriky, pokuste se jen pro tuto chvíli oprostit od emocí, zaměřte se jen na tělo. Co vidíte ? Nafouklá bříška. A proč ? Protože tělo si řekne "aha, je zle, dostávám málo tuků, proteinů, bílkovin a cukrů, tak si musím udělat zásoby i z toho mála co dostanu a uložím je do bříška na horší časy...". A stejně to podle mého názoru funguje i v naší "vyspělé" civilizaci. Zdánlivě bychom měli hubnout, protože přece jíme zdravě, bez tuku, bez cukrů... jenže právě to je zásadní chyba. Nejlepší dieta je: jíst všechno, ale pravidelně, častěji a v menších dávkách (ještě vyřešit problém se sebekázní a řídit se podle toho - to platí i pro mě ).
Samozřejmě nemusíte se mnou souhlasit. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|