Obsah fóra forum.bricho.cz
Autor Zpráva

<  cvičení a Vy  ~  co jineho nez bricho:)

ladyda
Zaslal: út Srp 26, 2008 9:06 pm Citovat
dobry den, je mi 21 let, mam 55 kg a merim 175 cm, coz je myslim vcelku dobre, ale na to, ze chodim 3 x tydne do aerobicu, cvicim jogu a na veceri tocim mrkev, rajce, kousek syra a dalsi podobne ingredience, se porad nedostavuje vytouzeny efekt v podobe bricha, ktere by se podobalo treba tomu ktere vlastni keira knigthley. porad je tam takovy maly spicek:) je mozne, ze je chyba ve strave? jsem totiz vegetarianka, takze na obed vetsinou mivam kuskus, cizrnu, ryzi se zeleninou,tofu apod., na snidani jogurt s musli. je to moc cukru najednou??jak bych mohla podle vas vylepsit svuj cvicenbni plan, abych se pristi leto mohla v plavkach pysnit kostickami?predem dekuji za odpoved
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

bricho
Zaslal: čt Zář 04, 2008 3:35 am Citovat
Site Admin Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 13
ladyda napsal:
dobry den, je mi 21 let, mam 55 kg a merim 175 cm, coz je myslim vcelku dobre, ale na to, ze chodim 3 x tydne do aerobicu, cvicim jogu a na veceri tocim mrkev, rajce, kousek syra a dalsi podobne ingredience, se porad nedostavuje vytouzeny efekt v podobe bricha, ktere by se podobalo treba tomu ktere vlastni keira knigthley. porad je tam takovy maly spicek:) je mozne, ze je chyba ve strave? jsem totiz vegetarianka, takze na obed vetsinou mivam kuskus, cizrnu, ryzi se zeleninou,tofu apod., na snidani jogurt s musli. je to moc cukru najednou??jak bych mohla podle vas vylepsit svuj cvicenbni plan, abych se pristi leto mohla v plavkach pysnit kostickami?predem dekuji za odpoved

Milá ladydo Smile
dle vašeho stručného výčtu se zdá být vše v pořádku a rozhodně nemohu potvrdit , že by byla chyba v příliš cukru , ba naopak ,spíše bych vám nejraději doporučil tu a tam kus bílého masa ,tedy navic protein . který je pro tvorbu kteréhokoliv svalstva stejně tak i kostiček na břiše , potřebou , nicméné pokud jste přesvědčená vegetariánka , pak musíte protein ,tedy bílkoviny hledat v jiné formě , jako například soja a pod... navíc krom proteinu by bylo rozhodně vhodné tvorbu pěkného bříška podpořit krom jogy a fitnessu přímo několika cviky z našeho portálu bricho.cz , které vám ve vašem usilí jistě taktéž pomohou. (Je jich tam pres 3 desitky )

problém poslední řasy, břišního tuku je u vás patrně v memory efektu doby stravování ... uvedla jste vcelku neškodné ,tělu přínosné ingredience ,avšak dobré je taktéž si uvědomit ,kdy je vhodné se stravovat. rozhodně ne v noci . na večer nebo nepravidelně . ...dá se s nadsázkou řící ,že čím častěji se budete stravovat ,tím více si tělo zvykne ,nebude mít potřebu si živiny ukládát do zásoby v břišku... nicméně kvalitní trénink přímo břišních svalů ve vašem případě budě zajistě účelným .Pevně veřím že s dostatkem času i dostatečným řešením ...

Přesto však si uvědomte prosím, že břišní svalstvo je potřeba především zpevnit, ne odstranit ,ale premenit na svalstvo ...

jako malickosti ktere pomahaji muzete zkusit i nektere vitaminove doplnky jako lecitin ci primo nejake tablety podporujici redukci tukuu...
ovsem jen v kombinaci s cvicenim ...

stejne tak existuje spousta drobnosti ktere mohou brisni tuk zapricinovat ...od sladkych dortiku .pres piti piva az po spani na ostro tedy se studenymi zady Smile) apod ...

kazdopadne vas mohu ubezpecit ze i keira knigthley je jen obycejna zena ktera resi podobne veci a z padesati procent ji pomahaji osobni treneri , schopnost koupit si za sve vydelane penize drahe nizkotucne dietni kvalitni potraviny a pak ji asi dost pomaha vira v to ze ji jeji postava prinese tucny zisk v pristim filmu do ktereho ji diky jejimu vzhledu treba obsadi ..tudis se dre vice nez je bezne ... takze si toho v zivote dost odpusti aniz by se mela tak dobre ....polovina film star navic berou radu vitaminovych a podpurnych preparatu na hubnuti ktere samozrejme docasne pomohou urychlit proces ale z pohledu par desitek let urychlujou i opotrebovani lidskeho tela obecne ...jiste netreba snad rozeopisovat podrobneji co to znamena ....a v neposledni rade, polovina fotek a filmovych zaberu ktere se k vam od vasich vysnenych oblibenkyn dostanou jsou FAKE ,tedy tak trochu falzifikaty . ..nebot v nasi moderni dobe se ma za trend ze se nepripousti nedokonalost a tudis se retusuje kde co , mam stim neprime osobni zkusenosti neb moje ex pritelkyne Kata se timto retusovanim modelek do casopisu zivila na profesionalni bazi a to byste mi urcite neverila kolik zen ktere obdivujete ve skutecnosti tak dokonale nevypadaji. Mel jsem moznost shlednout nekolik desite original fotografii modelky a naslednych uprav abych vedel jak snadne je udelat z osla afroditu ///vlastne patrne vypadaji naprosto prirozene treba vy , jen se jim na fotce ci zaberu tu a tam neco upravi ,vyretusuje a pod... a lide pak veri ze vypadaji jeste lepe ...

tim samozrejme nechci shazovat fakt ze existuje opravdu spousta lidi kteri maji opravdu k dokonalosti mnohem blize nez napriklad vy nebo ja dohromady ale chtel jsem vas tim jen povzbudit ze nadeje umira posledni ..i kdyz ma k tomu nekdo snazssi geny ...a nekdo to bud vzda a nebo to proste cely zivot poctive oddre...

S pranim pekneho dne za team serveru Bricho.cz
MaTrek

Zaslal: pá Úno 27, 2009 9:07 am Citovat
Anonymní
Zdravím,
osobně si myslím že právě nízkotučné a všelijaké "light" potraviny jsou PŘÍČINOU nabírání bříška... Připadá vám to jako blbost ? Pokusím se to vysvětlit: Podívejte se někdy třeba na fotku z novin, kde jsou hladovějící někde z východní Afriky, pokuste se jen pro tuto chvíli oprostit od emocí, zaměřte se jen na tělo. Co vidíte ? Nafouklá bříška. A proč ? Protože tělo si řekne "aha, je zle, dostávám málo tuků, proteinů, bílkovin a cukrů, tak si musím udělat zásoby i z toho mála co dostanu a uložím je do bříška na horší časy...". A stejně to podle mého názoru funguje i v naší "vyspělé" civilizaci. Zdánlivě bychom měli hubnout, protože přece jíme zdravě, bez tuku, bez cukrů... jenže právě to je zásadní chyba. Nejlepší dieta je: jíst všechno, ale pravidelně, častěji a v menších dávkách (ještě vyřešit problém se sebekázní a řídit se podle toho - to platí i pro mě Very Happy ).
Samozřejmě nemusíte se mnou souhlasit.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.